Smag et stort udvalg af lokale gin fra Solskinsøen.

I vores bar vil du kunne smag et stort udvalg af gin og tonic’s kombineret med lokale krydreurter, der fremhæver ginens unikke toner, eller køb en hel flaske med hjem.

Masser af specialøl med noget for enhver smag.

Uanset om du er til det lette lyse øl eller de helt mørke nuancer, så finder du et bredt udvalg af specialøl fra både små og store bryggeri samt et udvalg fra lokale producenter.

Wild Destillery

Vi har indgået et tæt samarbejde med Wild Destillery, øens lokale producent af gin.  For 3 år siden startede Henrik Nerst destillery med en grundtanke om at hente ingredienserne i den smukke bornholmske natur. Med tilladelse fra Naturstyrelsen har han fået en unik mulighed til at bruge enebær og slåen fra øen og destilleres på hans håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch.

Kissmeyer

Anders Kissmeyer hører til i den absolutte elite af verdens bryggere. I 2011 blev han kåret som den bedste aktive brygger i verden, og ledende dansek ølskribenter har kaldt ham den 3. mest betydende brygger i dansk bryggerihistorie.
Kissmeyer-serien skal været et nyt pejlemærke i skoven af specialøl. Kvaliteten og oplevelsen af specialøl svinger gevaldigt, og som forbruger kan det være lidt værst at orientere sig. Det er selvfølgelig altid sjovt at prøve noget nyt, men midt i al denne bryggerkreativitet ser vi, at der dykker fyrtårne op. Disse fyrtårne repræsenterer en høj kvalitet, som man kan regne med, og som samtidig udforsker nye øltyper drevet af stor nysgerrighed. Kissmeyer er sådant fyrtårn.